Tass om hand

Kontakta oss

Min vision och mission!

En viktig grundsten i mitt ”hunderi” är att arbeta med kärleksfulla och positiva, belöningsbaserade metoder- där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation.

Marina Lindberg

Hundpsykolog, Hundfrisör, Hundinstruktör och Assistanshundar

Vi tar det från början…

1976 föddes jag rakt in i en företagarfamilj och fick tidigt lära mig att man behöver jobba och vara lite påhittig och driftig själv för att nå dit ens drömmar leder en. Framgång kommer inte knackandes på dörren utan man behöver ge sig ut och vara den bästa versionen av sig själv som man bara kan vara och dessutom inte vara rädd för att utmana och utveckla sig själv. 

Jag visste tidigt att jag ville starta eget företag. Bli min egen chef och få tillfälle att göra det som jag verkligen är bra på. Vad just detta var- ”det som jag är bra på”- har jag fått klura på och testa på i massor av olika sammanhang för att på riktigt landa i mina grogrunder – 

Djur och deras beteenden (särskilt hund och katt)
Människor och min människosyn där fokus ligger på att alla Kan och Ska få vara lika – och olika – i alla våra färger
Coaching/Utbildning
Min mediala/intuitiva sida (som tagit längre tid för mig att greppa om…) 

Vi lämnar en punkt öppen – för det är så jag vill se på livet- att där alltid finns nya spännande saker att upptäcka!

 

Äntligen företagare!

2009 startade jag Tassa På – ett hunddagis som började med 5st inskrivna hundar för att några år senare ha ca 50st inskrivna hundar, och som ganska snart utvecklades till ett företag med flera olika verksamhetsinriktningar inom hund. 

Efter 10 fantastiska och utvecklade år fick jag inse att även mitt dygn bara har 24 timmar, som jag vill förvalta väl och göra allt det där som jag verkligen brinner för i, och därför bestämde jag mig för att sälja av min bebis och börja på nytt med ett nytt varumärke.

Mitt nya liv! 

Framtiden- Here I come!! 

2019 kom pånyttfödelsen skulle jag vilja säga- eller kanske bara nästa stadie i livscykeln mot färdig fjäril?! Jag samlade ihop de bitar inom hund som jag värnar och brinner mest för och skapade mig ett nytt hundföretag, ett nytt varumärke. Tass om Hand 

I Tass om Hand samlar jag

  • Hundpsykologi och coaching; för problemhundar och hundproblem
  • Hundfrisöreriet; för att hunden ska må bra även ur ett holistiskt synsätt
  • Kurserna; för en roligare och mer spännande vardag för alla hundar och hundägare men även…
  • …Assistanshundsverksamhet; för att hunden är både till glädje och ibland till större nytta än vad man först kanske tänker på
  • … (här fylls det på med redan påbörjade idéer som växer sig större allt eftersom!)
  • … (vi lägger till en tom punk till för känner jag mig själv rätt så…)

Utanför min egen verksamhet är jag även verksam och anställd inom Svenska Service- och Signalhundsförbundet (SoS) och därunder även i SMART Hundutbildning. Där kombineras mina två grogrunder – Hund och Människors möjlighet till lika värde. Jag arbetar både som kanslist och som instruktör och vi utbildar personer med olika funktionsnedsättningars hundar, tillsammans med ägaren, till assistanshund för ägaren- hängde ni med?

 

Min vision och mission! 

En viktig grundsten i mitt ”hunderi” är att arbeta med kärleksfulla och positiva, belöningsbaserade metoder- där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation. 

Kompetens, trygghet, smarta lösningar och non-violence är starka ledord som färgar mig och mina arbetsmetoder. Jag har skaffat mig utbildning med och utav likasinnade, bygger nätverk och fortsätter alltid att lära och utveckla mina kunskaper. 

Du som kommer till mig och Tass om Hand, kommer med olika mål och önskningar inom mina olika verksamhetsområden (som absolut kan kombineras) men någonting du kan lita på är att du alltid ska känna dig trygg i att du och din hund tas emot med kärlek, trygga händer och bred kunskap. 

Nu utgår jag härifrån Hundtrimstugan och jag ser fram emot vårt samarbete! Vi delar samma värdegrund i vår hundsyn och med våra olika kompetenser samlar vi en stark grogrund för att kunna erbjuda Er det bästa inom hund. 

För att läsa mera om mig och de olika verksamhetsområden jag erbjuder kan ni gå till min hemsida http://www.tassomhand.se och läsa mera.

Vi ses!