Om hundtrimstugan

Kontakta oss

Din hundsalong i Karlshamn & Karlskrona 

På Hundtrimstugan i Karlshamn och i Karlskrona erbjuder vi pälsvård, foder och tillbehör till hundar av alla raser, färger, former & storlekar. Vi som utför behandlingarna är HundtrimStugans ägare, Lea Vesti-Sekula, diplomerad hundfrisör från England med lång erfarenhet inom yrket, samt Alexandra Kullman och del ägare Ida Svensson som är både diplomerade hundfrisörer.

Lea Vesti-Sekula

Senior Hundfrisör

Karlshamn & Karlskrona

Jag är en varm och omtänksam person med en passion för hundar och en positiv syn på livet!

Jag flyttade från England till Sverige 2014, med min man, mina två söner och mina hundar, efter att jag hade bott i England största delen av mitt liv.

Jag bodde i London och arbetade som inköpare. Efter några år flyttade jag till en stad som heter Brighton i södra England. Här tränade och studerade jag hundtrimning/klippning och hundars beteende i nästan två år och därefter blev jag diplomerad hundfrisör.

Jag öppnade min egen salong och butik i Brighton 2008 och byggde upp ett populärt och mycket välrenommerat företag med över 500 hundkunder! När vi bestämde oss att flytta till Sverige hittade jag en ny ägare till salongen och den är ”still going strong” med det nya teamet!

I 2015 öppnade jag ett hundtrim hemifrån i Matvik, Blekinge. Sen i 2018 flyttade jag trimmet till en mycket större lokal mitt i  Karlshamn och utökade verksamheten med en hundbutik 🙂

Sexton år efter att jag först började min utbildning erbjuder jag din hund all den kunskap och erfarenhet jag har som en kompetent och fullt kvalificerad hundfrisör i både Karlshamn och Karlskrona. Jag arbetar bara med positiva metoder eftersom mitt mål är att hunden ska känna sig nöjd och avslappnad och att det kan vara en trevlig erfarenhet för honom/henne inför eventuella framtida besök.

Moa Håkansson

Hundfrisör

Karlshamn

Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt lugn, noggrann och glad person med stor passion för hundar. Hela min uppväxt har jag varit tokig i djur, särskilt hundar då jag växte upp tillsammans med en större blandras. Jag har gått på Blekinge Naturbruksgymnasium på hundlinjen där jag fick lära mig allt möjligt om dem och träna i diverse hundsporter. Under mitt tredje år på praktiken hamnade jag här i trimmet och blev förtjust i alla dem fina vovvar man fick träffa, så jag blev kvar. Jag, liksom mina kollegor, arbetar bara med positiva metoder så din vän ska känna sig så lugn och trygg hos mig som möjligt. Mig hittar ni mest inne i trimmet uppslukad i mitt favoritarbete, kanske med din lilla vovve i fokus.  Själv har jag två stycken: den bestämda dvärgpudeln Bosse i sina bästa år som hänger med mig varje dag och håller koll på alla, och storpudeln Lucy som fortfarande är ung och tokig, men hon och Bosse är dem bästa jag har. Vi tävlar inte men vi håller oss aktiva med många skogspromenader.

Emma Martinsson 

Butik och Webbshop Ansvarig

Karlshamn 

Jag är en tjej från Småland på 22år som bor tillsammans med min sambo och våra två vovvar Enzo & Elvis. Enzo är en wachtel/laika & Elvis är en drever, båda älskar jakt & spårning tillsammans med sin husse. Gossarna älskar såklart oxå massor gos & lek men det allra bästa är att hänga med matte till butiken och välja nya lek och godsaker. Mig kommer ni att träffa i butiken i Karlshamn (och jag hjälper även till i trimmet vid behov…som jag älskar). Jag hjälper er oxå med bokningar av klipp/trimtider och klipper klor på drop-in!

Tilda Åman

Junior Hundfrisör 

Karlskrona

Jag är en snäll, lugn och glad tjej ursprungligen från Kalmar. Jag är utbildad djurvårdare och har jobbat på hunddagis både under min utbildning samt först när jag flyttade ner till Karlshamn.
 Jag bor nu i Karlskrona ihop med min sambo och våra två katter. Trots att jag själv inte har egen hund så brinner jag starkt för både katter och hundar. Djur har alltid varit en stor passion i mitt liv och fortsätter att vara.
 Mig kommer ni att träffa i butiken men mest kommer jag att jobba i trimmet med alla härliga vovvarna.

Sofia Askendal

Junior Hundfrisör

Karlshamn

Sofia heter jag och mig kommer ni träffa i Karlshamn. Jag har gått som lärling hos Lea och jag är nu färdig hundfrisör. Jag är social och utåtriktad och jag har såklart stor kärlek för hundar.
Under vårt tak hemma bor jag, min man, 4 barn och 4 hundar. Vi älskar livet på landet med skitiga barn och glada djur.
Det känns helt rätt för mig att vid 40 års ålder ha bytt bana i livet från arbete med barn el unga vuxna och numer få utlopp för min kreativa sida varje dag. Att få rå om era hundar som ger så mycket tillbaka känner jag är helt fantastiskt. Så himla roligt!
Jag ser fram emot att träffa er och era söta hundar.

Lisa Nilsson - Mjuka Tassar

Junior Hundfrisör

Karlskrona

Hejsan! Jag heter Lisa och är en tjej med hjärtat hos djuren. När jag var tolv år köpte jag min egna häst och när jag var 20 köpte jag min första hund.

På gymnasiet läste jag vård och omsorgsprogrammet, men visste att jag i framtiden ville jobba med djur. Jag har sedan gymnasiet jobbat som undersköterska i hemtjänst, på boende och på sjukhuset i Karlskrona. Undertiden har jag pluggat till Canineopat, friskvårdskonsulent samt djurvådare nivå två med D9 och jag verkligen älskade det! Efter några månader utan att plugga djur så fick jag abstinens och sökte till Hundtrimstugans lärlings utbildning till hundfrisör, och här är vi nu.

Jag skulle beskriva mig själv som en tjej med skinn på näsan, driven och positiv, är mån om att alla i min omgivning mår bra. Driver nu mitt egna företag, Mjuka Tassar. Där jag hjälper jag hundarna genom tex massage, akupunktur, träning, el och laser. Mig kommer ni hitta i trimmet i Karlskrona. Hoppas vi ses, kram!

Marina Lindberg

Tass om Hand

Karlshamn

Erbjuder Er hundtjänster inom:

  • Hundpsykolog – problemutredning, rådgivning, privatträning
  • Kursverksamhet – privat/gruppträning, coaching, förträning av assistanshundar
  • Senior Hundfrisör - klipp, trim
  • Assistanshundsverksamhet – för dig som vill utbilda din hund till Din eller en familjemedlems assistanshund

Före jag startade företag med inriktning hund 2009 jobbade jag många år som fritidsledare och med människor med olika funktionsnedsättningar. Att jag skulle jobba med djur – särskilt hundar – kombinerat med människor både med och utan funktionsnedsättningar, föll sig helt naturligt för mig då jag kunde se vilket fantastiskt samspel människor och hundar har!

Sedan 2016 arbetar jag – utöver mitt hunderi i Tass om Hand - som assistanshundsinstruktör och sedan 2022 även som kanslist för Svenska Service- och Signalhundsförbundet.

Min vision, mission och värdegrund

En viktig grundsten i mitt ”hunderi” är att arbeta med kärleksfulla och positiva, belöningsbaserade metoder- där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation.
Kompetens, trygghet, smarta lösningar och non-violence är starka ledord som färgar mig och mitt förhållningssätt.

Sedan 2019 samarbetar jag med varm glädje med Hundtrimstugan och finns på plats som inhyrd hundfrisör en dag per vecka. Resterande tid finns jag inom mina andra verksamhetsområden.

Jag hjälper Er gärna med er hund – ur ett holistiskt synsätt – det ska vara roligt både att vara hund och att ha hund!

Rebecca Vesti-Nielsen

Junior Hundfrisör

Karlskrona

Hi! My name is Rebecca and I live just outside Karlshamn with my family, two cats and rescue dog Beau. I moved from England 4 years ago and have always worked with people before joining my sister Lea at HundtrimStugan. Spring 2023 I completed my dog grooming apprenticeship and am now a junior dog groomer. I am a warm and friendly person and I have always loved animals so being able to work as a dog groomer is a really rewarding job and I thoroughly enjoy looking after them. I look forward to meeting you and your dog :)

Helena Svensson

Junior Hundfrisör 

Karlshamn & Karlskrona

Bor på landet i Bräkne-Hoby med min sambo och två hundar, Nova (Jack russel) och Leiah (labrador/golden). Jag har två vuxna barn.
Har arbetat 20 år i förskola och jobbar nu inom elektronik-produktion. Kommer att jobba här på hundtrimmet på timmar för min tanke är att kombinera det med mitt andra jobb.

Jag är en glad och omtänksam människa som gillar naturen och att umgås med mina nära och kära. Mina hundar är mina guldkorn och följeslagare.

Tränar Hoopers med Leiah och har börjat med nosework med Nova. Vi har sån tur att vi har skogen runt hörnet så där tillbringar vi mycket tid.

 

Hoppas vi ses på HundtrimStugan :)

Kontakt Karlshamn

Tel: 0454-10400

Mob: 072-5889873

info@hundtrimstugan.se

Ronnebygatan 34

37435

Karlsham

Öppettider Karlshamn

Butiken Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör 10-14

Trimmet  – Efter bokning

Kloklipp

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-14

Inställd 28/8

Bada själv

Mån-fre 15-17

Lör 10-13

Kontakt Karlskrona

Tel:

Mob: 076-0194060

info.kna@hundtrimstugan.se

Bredgatan 6

37132

Karlskrona

Öppettider Karlskrona

Butiken Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör  – Stängt tills vidare

Trimmet  – Efter bokning

Kloklipp

Mån, tors & fre 16.30 – 17.30

(ej tis/ons)

 

Endast V38&39 

Mån & tors 16.30 -17.30

Tis, ons & fre 10-17.30

Gratis tassputs när man kommer på drop-in kloklippning.

HundtrimStugan - Org no. 559141-0856 • Bank Giro. 301-3273 • Godkänd för F-skatt