Om hundtrimstugan

Kontakta oss

Din hundsalong i Karlshamn & Karlskrona 

På Hundtrimstugan i Karlshamn och i Karlskrona erbjuder vi pälsvård, foder och tillbehör till hundar av alla raser, färger, former & storlekar. Vi som utför behandlingarna är HundtrimStugans ägare, Lea Vesti-Sekula, diplomerad hundfrisör från England med lång erfarenhet inom yrket, samt Alexandra Kullman och del ägare Ida Svensson som är både diplomerade hundfrisörer.

Lea Vesti-Sekula

Diplomerad hundfrisör med 15 år erfarenhet

Karlshamn & Karlskrona

Jag är en varm och omtänksam person med en passion för hundar och en positiv syn på livet!

Jag flyttade från England till Sverige 2014, med min man, mina två söner och mina hundar, efter att jag hade bott i England största delen av mitt liv.

Jag bodde i London och arbetade som inköpare. Efter några år flyttade jag till en stad som heter Brighton i södra England. Här tränade och studerade jag hundtrimning/klippning och hundars beteende i nästan två år och därefter blev jag diplomerad hundfrisör.

Jag öppnade min egen salong och butik i Brighton 2008 och byggde upp ett populärt och mycket välrenommerat företag med över 500 hundkunder! När vi bestämde oss att flytta till Sverige hittade jag en ny ägare till salongen och den är ”still going strong” med det nya teamet!

I 2015 öppnade jag ett hundtrim hemifrån i Matvik, Blekinge. Sen i 2018 flyttade jag trimmet till en mycket större lokal mitt i  Karlshamn och utökade verksamheten med en hundbutik 🙂

Femton år efter att jag först började min utbildning erbjuder jag din hund all den kunskap och erfarenhet jag har som en kompetent och fullt kvalificerad hundfrisör i både Karlshamn och Karlskrona. Jag arbetar bara med positiva metoder eftersom mitt mål är att hunden ska känna sig nöjd och avslappnad och att det kan vara en trevlig erfarenhet för honom/henne inför eventuella framtida besök.

Ida Svensson

Butiksansvarig och hundfrisör

Karlshamn & Karlskrona

Mig kommer ni att se både i butiken och i trimmet då jag samtidigt som butiksarbetet jobbar som hundfrisör i hundtrimmet. Jag är 27 år gammal och det har funnits hundar i familjen under hela min uppväxten vilket har gjort hund till en självklar familjemedlem. Min första egna hund var en Pomeranian Tik som heter Nessie. Det var med henne min hundträning började. Agility och rallylydnad var det vi startade med. Då hundträningsintresset bara ökade bestämde jag mig för att skaffa Nils, en Australian Shepherd som tyvärr bara blev 4år gammal. Med honom tränade jag sök, rallylydnad och nose work. Blev också en hel del utställningar. Hundarna jag har nu är Border Collien Cicero som är min framtida tävlingshund. Han är nu 2 år och vi brinner för vallning och agility. Finn är mitt nya tillskott, också en border collie. Planen är att tävla även med honom, framför allt vallning.

Jag och min sambo bor i ett hus ute på landet i Trensum. Jag är utbildad till frisör vilket hjälper mig mycket i yrket som hundfrisör. Jag har också tidigare erfarenhet av butiksarbete i zoobutik. Jag är en lugn och trygg människa vilket passar bra i detta yrke.

 

Emma Martinsson 

Butiks Biträde

Karlshamn 


Jag är en tjej från Småland på 21år som alltid velat & drömt om att ha en vovve i familjen. När jag var 18 träffade jag min sambo som har en vovve som heter Enzo & han blev även min första hund. Enzo är en wachtel/laika, han älskar jakt & spårning. Jag själv jagar inte utan det är min sambo som delar det intresset med lilla Enzo.
Enzo älskar såklart oxå massa gos & lek men det allra bästa är att hänga med matte till hundbutiken och välja nya leksaker och massa gotte. Mig kommer ni att träffa i butiken i Karlshamn (och jag hjälper även till i trimmet vid behov....som jag älskar ). Jag hjälper er också med bokningar av klipp/trimtider och klipper klor på drop-in!

 

Moa Håkansson

Hundfrisör

Karlshamn

Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt lugn, noggrann och glad person med stor passion för hundar. Hela min uppväxt har jag varit tokig i djur med hunden i fokus då jag växte upp tillsammans med en lite större blandras. Jag har gått på Blekinge Naturbruksgymnasium på hundlinjen där jag fick lära mig allt möjligt om hundar och träna i diverse hundsporter med min ena hund, dvärgpudeln Bosse. Jag har också utökat min familj med storpudelvalpen Lucy som jag planerar att träna med i tävlingslydnad och nosarbete. Vi spenderar mycket tid ute i naturen tillsammans 🙂

Tilda Åman

Hundtrim Assistent & butikspersonal

Karlshamn

Jag är en snäll, lugn och glad tjej ursprungligen från Kalmar. Jag är utbildad djurvårdare från Naturbruksgymnasiet i Kalmar och har jobbat på hunddagis både under min utbildning samt först när jag flyttade till Karlshamn.
Jag flyttade ner till härliga Karlshamn för ca 1 år sedan och bor i hop med min sambo och våra två katter. Trotts att jag själv inte har egen hund så brinner jag starkt för både katter och hundar. Djur har alltid varit en stor passion i mitt liv och fortsätter att vara.
Mig kommer ni att träffa i butiken men mest kommer jag att jobba i trimmet med alla härliga vovvarna.

Kontakt Karlshamn

Tel: 0454-10400

Mob: 072-5889873

info@hundtrimstugan.se

Ronnebygatan 34

37435

Karlsham

Öppettider Karlshamn

Butiken Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör 10-14

Trimmet  – Efter bokning

Kloklipp

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-14

Bada själv

Mån-fre 15-17

Lör 10-13

Kontakt Karlskrona

Tel:

Mob: 076-0194060

info.kna@hundtrimstugan.se

Bredgatan 6

37132

Karlskrona

Öppettider Karlskrona

Butiken Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör  – Stängt tills vidare

Trimmet  – Efter bokning

Kloklipp

Mån, tis, tors & fre 16.30 – 17.30

(ej ons)

HundtrimStugan - Org no. 559141-0856 • Bank Giro. 301-3273 • Godkänd för F-skatt